Webdesign – 100% maatwerk

Onze werkwijze

Een mooie website is niet genoeg. De website moet namelijk echt bij jouw bedrijf, merk en visie passen. Daarom stellen wij aan het begin van onze samenwerking altijd de volgende essentiële vragen:

  • Wat is het doel van je website?
  • Welke doelgroep wil je bereiken?
  • Wat wil je uitstralen?

Op basis van deze vragen en antwoorden maken wij een website waar jij visueel niet alleen gelukkig van wordt, maar ook daadwerkelijk op zakelijk gebied mee floreert.

Wat wij leveren

Wij maken alle websites in WordPress. Wij kiezen voor dit Content Management Systeem (CMS), omdat dit systeem ook makkelijk te gebruiken is voor onze klanten. Dit is handig wanneer je bijvoorbeeld zelf een tekst wilt aanpassen of een blog wilt plaatsen.

Daarnaast maken wij responsieve websites, waardoor deze op alle apparaten volledig functioneel is. En zorgen wij ervoor dat jouw website SEO vriendelijk is. Dit is belangrijk voor een goede vindbaarheid in Google.

Waarom onze klanten gelukkig zijn

Een samenwerking met Bold Content gaat verder dan het maken van een mooie website. Zo werken wij echt met jou samen. Wij denken mee met jouw business en houden rekening met jouw wensen. Wij helpen je met het up-to-date houden van je website en nemen op deze manier alle zorg uit handen.

Bel of app ons

Stuur een bericht

hallo@boldcontent.nl

Volg ons op Instagram

@boldcontentnl