Branding – vertaling van

jouw visie

Een visueel verhaal

Als bedrijf wil je natuurlijk de beste zijn in de markt. Deze status bereik je niet alleen door de beste diensten of producten aan te bieden, maar ook door het neerzetten van een merk. Tegenwoordig willen mensen zich zoveel mogelijk kunnen identificeren met een merk, voordat zij een aankoop doen. Om dit te bereiken, moet je branding, het visuele verhaal van je bedrijf, on point zijn en aansluiten bij je publiek. Geen idee waar je moet beginnen? Wij helpen je graag met het creëren van jouw visuele verhaal.

Branding bedrijf Haarlem

Wat wij doen

Wij zijn creatief en daarom is niets ons te gek. Wij creëren op maat gemaakte websites, teksten, logo’s, flyers, visitekaartjes en ander drukwerk. Voor startende ondernemers beginnen we met een blanco canvas. Van hieruit bedenken we samen een identiteit, verhaal en huisstijl. Voor bedrijven die al een plekje hebben bemachtigd op de markt, zorgen wij voor het aanscherpen van hun merk. Door een continuïteit in communicatie en huisstijl word je herkenbaar bij je klanten. En dit zal uiteindelijk conversieverhogend werken.

Onze werkwijze

Wij vertalen de visie van jouw bedrijf in beeld en verhaal. Om hier te komen, beginnen we natuurlijk met een kop koffie en een kennismakingsgesprek. Zo komen wij achter jouw wensen en de visie van jouw bedrijf. Vervolgens gaan wij naar de tekentafel en leveren wij concepten aan die helemaal aangepast kunnen worden totdat perfectie wordt bereikt.

Bel of app ons

Stuur een bericht

hallo@boldcontent.nl

Volg ons op Instagram

@boldcontentnl